Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Ghimpu îi roagă pe Filat să renunțe la funcția de premier

10 apr. 2013,, 16:29   Politică
4237 4
Foto: trm.md
Liderul Partidului Liberal rămîne ferm pe poziție și susține că nu va vota pentru Vlad Filat la funcția de premier. După consultările cu președintele țării, liderul PL, Mihai Ghimpu, a spus că Nicolae Timofti trebuie să înainteze cît mai curînd un candidat la funcția de premier pentru a face posibilă evitarea anticipatelor, relatează NOI.md.

“Da, președintele trebuie să se conducă de Constituție. Demult trebuie să decidem, dar el trebuie sa facă tot posibilul să evitam alegerile anticipate. Rog PLDM și pe domnul Filat să se gîndească cînd va lua decizia de a candida la funcția de premier și să-și asume răspunderea pentru alegerile anticipate”, a spus Ghimpu.

Liderul PL consideră că aflarea lui Vlad Filat în continuare la funcția de premier va compromite viitorul european al Republicii Moldova. Liberalul a lăsat să se înțeleagă că ar vota oricare alt candidat la funcția de premier, numai nu pe Vlad Filat, deoarece acesta va compromite viitorul european al Moldovei.

“Eu nu am venit să mă simt comod în funcție sau să stau în fotoliu. Îmi este indiferent cine va fi alt candidat, dar important e sa nu compromitem viitorul AIE. Eu nu votez împotriva lui Filat, dar pentru viitorul european al Moldovei”, a conchis Ghimpu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?