Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Acțiuni prilejuite de aniversarea relațiilor diplomatice RM-SUA

27 ian. 2017,, 13:30   Societate
1793 0

Parlamentul Republicii Moldova, pe parcursul anului curent, va organiza un șir de acțiuni cu ocazia celor 25 de ani de la stabilizarea relațiilor diplomatice între Republica Moldova și SUA.

Despre programul preconizat, șeful Parlamentului, Andrian Candu, a discutat cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, James D. Pettit, informează NOI.md.

„Sîntem onorați de cei 25 de ani pe care Republica Moldova și SUA i-au parcurs împreună într-un dialog strategic. Urmărim cu atenție evenimentele din Republica Moldova, apreciem ceea ce se face bun pentru cetățeni și dorim ca Moldova să progreseze”, a declarat James D. Pettit.

La rîndul său, Andrian Candu a afirmat: „Țara noastră a fost susținută de guvernul și poporul american în transformările democratice, implementarea reformelor structurale și de modernizare”.

În cadrul întrevederii oficialii au discutat și subiecte ce țin de prioritățile legislative pentru sesiunea de primăvară, agenda parlamentară, evoluțiile în dialogul cu UTA Găgăuzia și regiunea transnistreană, precum și impactul reformelor democratice.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?