X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Ghimpu: Vlad Filat renunță la funcția de premier

1 apr. 2013,, 16:11   Politică
7308 3
Foto: noi.md
Vlad Filat nu mai dorește să fie prim-ministrul Republicii Moldova. Despre aceasta a anunțat liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, pe o rețea de socializare, relatează NOI.md.

Fără a preciza dacă este o glumă de 1 aprilie sau adevăr, liderul PL a scris că liberalii au luat decizia să voteze pentru Filat la funcția de premier, deși, anterior, liderul PL a spus că Filat nu trebuie să mai ocupe nicio funcție publică. “Cu stupoare am aflat că Măria Sa, Vlad Filat, nu mai dorește să fie prim-ministru. Regretabilă decizie, fiindcă azi, 1 Aprilie 2013, Consiliul Republican al Partidului a luat decizia de a susține candidatura Măriei Sale”, a anunțat Mihai Ghimpu.

Menționăm că liderii din fosta AIE mai au la dispoziție 5 zile pentru a identifica un candidat la funcția de premier, în condițiile în care șeful statului a spus că pe 5 aprilie va înainta candidatul la funcția de premier.

În prezent, singurul candidat despre care se cunoaște este Vlad Filat. Acesta însă, deocamdată, nu se bucură de susținerea tuturor partidelor din fosta AIE.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?