X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4021

Nimeni nu vrea să cînte pentru Trump

13 ian. 2017,, 01:00   Externe
7654 6

Donald Trump urmeză să aibă ceremonia de învestitură pe 20 ianuarie, cînd va deveni al 45-lea preşedinte al Statelor Unite.

Potrivit ttradiției, ceremonia ar trebui să includă şi un moment muzical, însă toți cei care au fost invitați au refuzat, chiar dacă Trump s-a oferit, contrar obiceiului, să achite un onorariu imens.

Trump a avut parte, pînă acum, doar de refuzuri. Rînd pe rînd, au declinat invitaţia Justin Timberlake, Céline Dion, Elton John şi Andrea Bocelli.

Echipa lui Trump a negociat apoi cu artista britanică Rebecca Ferguson, care a declarat că va participa doar dacă i se va îngădui să cînte piesa „Strange Fruit”, un imn antirasist semnat de Billie Holiday. Trump nu a fost de acord, drept pentru care şi Rebecca Ferguson a declinat invitaţia.

Ulterior, Trump a promis un onorariu foarte consistent artistului care va cînta la învestitură, ceea ce reprezintă o premieră în istoria ceremoniilor de acest fel. Cu toate acestea, pînă acum, niciun artist nu s-a arătat impresionat de oferta miliardarului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?