X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Tinerii social-activi sînt invitați să-și perfecționeze cunoștințele și abilitățile

25 mar. 2013,, 10:03   Societate
2855 0
Foto : noi.md
Tinerii social-activi, precum și tinerii politicieni, care doresc să-și perfecționeze cunoștințele și abilitățile politice sînt invitați să se înscrie la Academia Politică a Fundaţiei Friedrich Ebert (FES). În cadrul Academiei vor fi oferite 25 de burse, iar instruirea se va desfăşura în perioada lunilor aprilie-octombrie 2013, atît seara, cît şi în week-end, relatează NOI.md.

Academia Politică FES se înscrie în obiectivele fundației de a participa la formarea unei noi generații de politicieni, care să reprezinte cu devotament și competență interesele comunităților din care fac parte. Programul de instruire va cuprinde trei module, care vor fi ţinute de traineri cu pregătire, iar la fiecare dintre module vor fi invitați vorbitori cu experienţă politică relevantă.

Pentru a fi eligibili, participanţii la Academia Politică trebuie să aibă vîrste cuprinse între 20 și 35 de ani, să se implice activ în viaţa socială și să nu mai fi participat la programe de training ale FES. Cei 25 de tineri vor fi selectați în bază de concurs dintre acei, care vor expedia pînă pe 26 martie, la adresa fundației CV-ul şi un eseu la una din temele: „Pot oare oamenii bogaţi deveni politicieni de succes în partidele de stînga?” și „Criza politică din Republica Moldova: lupta cu corupţia sau lupta dintre liderii politici?”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?