Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Valeriu Streleţ califică declaraţiile lui Ghimpu drept "show mediatic"

19 mar. 2013,, 11:59   Politică
2918 1
Foto: simpalsmedia.com
Vicepreşedintele Partidului Liberal Democrat (PLDM), Valeriu Streleţ a numit "spectacol" dosarul penal iniţiat la sesizarea preşedintelui Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu.

Potrivit Agenţiei "INFOTAG" el a declarat, marţi după audieri, că "procurorii îşi pierd vremea în zadar".

"În procuratură sînt dosare mult mai importante, care se prăfuiesc pe rafturi şi necesită investigaţii", a argumentat Streleţ.

Liberal-democratul a mai comunicat presei că "a citit o informaţie din care se înţelegea că un funcţionar spunea că ar fi auzit cum fostul director de la Moldsilva, Ion Lupu, a vorbit cu Mihai Ghimpu în ziua în care s-a comis tragedia din Pădurea Domnească".

"Iată de ce am presupus că, probabil, liderul PL ştia despre tragicul incident din data de 23 decembrie", a spus el.

Streleţ a numit aceste dosare penale ‒ "show mediatic al lui Mihai Ghimpu".

Vicepreşedintele PLDM, Valeriu Streleţ a fost audiat, marţi, la Procuratură în calitate de martor după ce a declarat într-o emisiune a unui post de televiziune că Mihai Ghimpu a aflat despre incidentul din Pădurea Domnească în seara zilei de 23 decembrie 2012. Liderul fracţiunii PLDM menţiona că ştie cu siguranţă că în seara zilei de 23 decembrie, fostul director al Agenţiei Moldsilva, Ion Lupu l-a telefonat pe liberalul Mihai Ghimpu. După declaraţiile lui Streleţ, preşedintele PL a depus o plîngere la Procuratura Generală, SIS şi Comisia parlamentară pentru securitate naţională în legătură cu interceptarea ilegală a convorbirilor sale telefonice.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?