Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Ghimpu: Dețin dovezi compromițătoare despre Filat

15 mar. 2013,, 11:28   Politică
17551 6
Foto: noi.md
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, reiterează poziția PL, menționînd că formațiunea sa nu va susţine candidatura lui Vlad Filat la funcţia de premier. Declaraţiile au fost făcute înainte de audierile la Procuratura Generală, relatează NOI.md. Președintele PL consideră că Nicolae Timofti trebuie să desemneze cît mai repede un nou premier, pentru ca criza politică din țară să ia sfîrșit.

"Nu îl susţin pe Vlad Filat şi am dovezi pe care le voi spune mai tîrziu. Puțină răbdare. Cînd e pusă în pericol ţara, viitorul oamenilor, nu cruţ pe nimeni", a menționat Ghimpu.

Totodată, liberalul a declarat ca nu cunoaște despre ce se discută în cadrul negocierilor dintre reprezentanții PL, PLDM și PD.

"Poziţia noastră este cunoscută, nu văd mari schimbări acolo. Principiile şi valorile nu le-a scris PLDM, nici Filat, nici Ghimpu. Ele sînt scrise demult, sînt verificate şi trăite de milioane de oameni", a menționat liberalul.

Anterior, PLDM a declarat că candidatul partidului la funcția de premier rămîne a fi Vlad Filat, specificînd că demisia Guvernului a fost o acțiune politică.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?