Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Ghimpu: În caz de alegeri anticipate, PLDM moare

13 mar. 2013,, 14:16   Politică
6360 8
Foto: galbur.md
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, dă asigurări că în Moldova nu vor avea loc alegeri anticipate. „Dacă o să avem anticipate, Partidul Liberal Democrat din Moldova moare”, a declarat el în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, Ghimpu a reiterat poziția liberalilor referitor la candidatura lui Vlad Filat la funcția de prim-ministru. „Nicăieri în lume nu există oameni care să rămînă în funcție chiar dacă sînt certați cu legea. Își dau demisia de onoare. Doar la moldoveni poate fi așa. PL nu va vota pentru un prim-ministru care cunoaște lumea ce a făcut. Asta înseamnă că sînt complice. Dacă Filat e prim-ministru, luați-vă rămas bun de la vectorul european”, a menționat Mihai Ghimpu.

Totodată, el a spus că partidul pe care îl conduce va vota candidatura PLDM-ului doar în cazul în care aceasta nu va fi Vlad Filat.

La fel, liderul PL a menționat că „timp de trei ani, AIE nu a discutat niciodată problema Transnistriei și nu este cunoscut conținutul documentelor care se preconizează să fie semnate cu UE”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?