X 
Transnistria stiri: 1405
Preşedintele stiri: 4065

Dodon a început procedura de demitere a lui Chirtoacă

11 mar. 2013,, 17:00   Politică
5329 2
Foto: PSRM.md
Liderul socialiștilor, Igor Dodon, a depus astăzi la Judecătoria Centru cererea de înregistrare a grupului de inițiativă care urmează să colecteze semnături pentru organizarea unui referendum în urma căruia să fie demis primarul general Dorin Chirtoacă.

Solicitat de NOI.md, Dodon a declarat că cererea a fost semnată de 300 de persoane. „Este nevoie de semnăturile a 10% din numărul total de alegători înregistrați la Comisia Electorală Centrală, circa 70 de mii. Sîntem convinși că le vom colecta, deoarece numărul nemulțumiților este foarte mare”, a specificat Dodon.

Pînă joi, Judecătoria urmează să decidă dacă va înregistra sau nu grupul de inițiativă. Dodon susține că următorul pas este depunerea documentelor la CEC.

„Mergem conform legii și înregistrăm la CEC, apoi, în decurs de o lună, începem colectarea semnăturilor”, a declarat Igor Dodon.

De asemenea, el a spus că, dacă lucrurile vor decurge conform planificării, cel tîrziu în toamnă, am putea avea referendum pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?