Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Ducesa de Cambridge a DEZVĂLUIT din greşeală sexul copilului pe care îl va avea cu Prinţul William

6 mar. 2013,, 18:39   Externe
5236 1
Foto : scandal.rs
A fost doar o scăpare a Ducesei de Cambridge, într-un moment de neatenţie, care aproape confirmă ce vor întîmpina pe lume cei doi în iulie, cînd Catherine urmează să nască.

Totul s-a petrecut într-o vizită a acesteia în Grimsby, pe cînd vorbea cu cei care au venit să o întîmpine.

După ce a primit un ursuleţ de pluş cadou, Ducesa a spus: Thank you, I’ll take that for my d ... (n.r. - Mulţumesc, îl voi lua pentru f...). S.a oprit pînă să termine cuvîntul, iar cînd unul dintre cei care era în public a întrebat-o dacă urma să spună "fată", aceasta a replicat: "Nu spunem nimic".

Ducesa, care urmează să nască în iulie, susţine că nu ştie sexul copilului, care într-o zi va deveni monarh, dar comentariul său este deja analizat de britanici care sînt nerăbdători să afle dacă vor avea un prinţ sau o prinţesă.

Diana Burton, 41 de ani, a aşteptat-o pe Catherine trei ore, pe o vreme nu tocmai plăcută, pentru a-i oferi ursuleţul de pluş, cadou acceptat cu un zambet de Ducesă. Sandra Cook, 67 de ani, care era lîngă cea care i-a oferit ursuleţul, a relatat spusele Ducesei. "Am auzit-o clar cum a spus "Thank you, I’ll take that for my d ... (n.r. - Mulţumesc, îl voi lua pentru f...)". Am întrebat-o atunci: "Era să spui fată, nu?", iar ea a răspuns: "Nu, nu ştim". I-am spus apoi: "Oh, cred că ştii", la care ea a replicat: "Nu spunem nimic".

Bobbie Brown, 42 de ani, a menţionat o altă discuţie cu Ducesa. "Am întrebat-o dacă mişcă copilul sau dacă loveşte. A răspuns afirmativ, «chiar foarte tare»

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?