Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Vlad Filat despre descinderile CNA: acţiunile în interesul unui partid politic sînt incalificabile

16 feb. 2013,, 12:55   Politică
5238 2
Foto: tribuna.md
Acţiuni conjuncturale în interesul unui partid politic sînt incalificabile şi chiar condamnabile. Astfel a comentat la solicitarea presei, premierul Vlad Filat descinderile efectuate vineri de Centrul Naţional Anticorupţie la Inspectoratul Fiscal şi la Guvern.

Potrivit Agenţiei "INFOTAG", Vlad Filat care este şi liderul PLDM, a menţionat că "instituţiile statului trebuie să-şi facă datoria consecvent şi avînd la bază legea".

"Se pare că acum s-a revenit la practica "vinerilor negre", cînd, în timpul guvernării comuniste, diferiţi politicieni de opoziţie erau invitaţi la organele de drept ale statului sau puşi sub învinuire anume vinerea. Am fost şi sînt adeptul luptei cu corupţia, dar cu respectarea strictă a legii şi în interesul cetăţeanului", a spus premierul.

Filat susţine că a prezis această situaţie şi a amintit că, atunci cînd a ocupat o poziţie dură, dar corectă, în raport cu tragicul caz din Pădurea Domnească, a spus că vor urma jocuri politice, descinderi, cu scopul de a distrage atenţia de la acest dosar.

"Timpul le va pune pe toate la loc şi se va vedea cine şi ce interese are. Agresiunea naşte agresiune, iar presiunea naşte presiune. Această încercare de şantaj politic mă face să fiu şi mai hotărît în acţiunile mele", a conchis premierul, precizînd că săptămîna viitoare vor fi întreprinse unele acţiuni, ca urmare a celor ce se întîmplă acum.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?