Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4058

Daniel Racoviţă: „Femeile din Moldova preferă haine neadecvate vîrstei”

16 feb. 2013,, 09:00   Societate
9772 0
Foto: noi.md
Haina îl face pe om – asta cred mai toţi tinerii din Moldova, constată cu o anumită doză de regret tînărul creator de modă Daniel Racoviţă. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru NOI.md, Daniel a vorbit despre tendinţele sezonului de primăvară-vară şi despre cum ar trebui să se îmbrace politicienii moldoveni.

„În Europa, lumea se îmbracă comod. Ei aleg vestimentaţia după funcţionalitate. Vestimentaţia trebuie să etaleze plusurile şi să ascundă minusurile. La noi este cu totul altfel, lumea optează pentru haine care evidenţiază minusurile, şi nu plusurile”, a spus Daniel.

Potrivit creatorului de modă, în noul sezon vor fi în vogă culorile deschise. „Sezonul primăvară-vară dă undă verde culorilor precum cafea cu lapte, bleumarin, alb-negru, bej. Femeile pot să opteze pentru ţesăturile cu imprimeuri cu flori şi animale. Bărbaţilor le recomand să opteze pentru stilul clasic”, a adăugat designerul.

Daniel spune că, în momentul de față, clasa politică lasă cel mai mult de dorit la capitolul vestimentaţie. “Partea neplăcută este că puţini politicieni se gîndesc serios la imaginea lor prin prisma vestimentaţiei. Din cei care totuşi o fac, puţini au parte de consiliere profesionistă. Nu-mi place să văd umerii căzuţi la sacou, şosete uzate, mînecă de sacou care depăşeşte încheietura mîinii, sacoul închis la toţi nasturii, sacouri prea scurte sau prea lungi”, a mărturisit Daniel.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?