Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4015

Noutate de la „Cadastru”. De azi, unele informații vor putea fi accesate on-line

1 feb. 2013,, 14:24   Societate
4769 0
Foto: kb.md
Începînd cu ziua de astăzi, Întreprinderea de Stat “Cadastru” lansează un serviciu on-line nou. Acesta se referă la accesul la datele din Registrul Bunurilor Imobile şi la informaţia grafică privind bunurile imobiliare.

Potrivit întreprinderii, scopul serviciului este de a oferi posibilitate oricărui cetăţean, ce acţionează din interes propriu sau din numele unei entităţi, să vizualizeze datele generale, privind un anumit bun imobiliar, care a fost identificat şi înregistrat în Registrul bunurilor imobile, conform procedurilor legale în vigoare.

„Setul de date puse la dispoziţia cetăţeanului conține informaţia despre suprafaţa bunului imobil, modul de folosinţă, valoarea estimată în scopul impozitării, tipul de proprietate, existenţa unor interdicţii sau notări asupra bunului imobil”, se menționează într-un comunicat de-al instituției.

Totodată, „Cadastru” garantează confidenţialitatea datelor cu caracter personal și asigură că informaţia de natură personală nu va fi accesibilă prin acest serviciu.

Noul serviciu poate fi accesat de pe site-ul www.servicii.gov.md, www.cadastru.md.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?