X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Ghimpu despre eventuale alegeri anticipate: O să ne cosească cu coasa ruginită

23 ian. 2013,, 13:11   Politică
7084 11
Foto : noi.md
Liderul Partidului Liberal nu crede că cineva din cadrul Alianței pentru Integrare Europeană nu vrea ca în țară să aibă loc alegeri anticipate. În cadrul unei conferințe de presă, liderul PL a spus că în cazul în care cineva își dorește acest lucru, „să-și pună pofta în cui”, informează NOI.md.

“Dacă acum ar avea loc alegeri anticipate, trebuie să te duci să te închizi în beci. La alegeri anticipate o să ne cosească cu coasa ruginită. Să-și pună pofta în cui cel care vrea alegeri anticipate. Încă un exemplu care denotă că nu există echipă. Dacă vrea să ajungă la Bernadazzi, atunci să meargă la alegeri”, a spus Mihai Ghimpu. Mihai Ghimpu a făcut aluzie la faptul că, în cazul în care comuniștii vor ajunge la putere, ei îi vor trimite pe toți la închisoarea de pe strada Bernadazzi.

De asemenea, liderul PL a spus că nu a votat pentru demiterea lui Plahotniuc, pentru ca să nu facă pe placul PCRM. „Comuniștii înseamnă… vorba ceea cu dihorii”, a spus Ghimpu.

Menționăm că, anterior, liderul PL, Mihai Ghimpu, a declarat că “comuniștii sînt ca dihorii care sug, sug, sug”. În replică, liderul PCRM, Vladimir Voronin, a spus că “se va vedea cine și de la cine suge pînă la urmă”.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?