X 
Transnistria stiri: 1446
Preşedintele stiri: 4071

Eduard Baghirov: Zubco este sluga personală a lui Lupu, iar Lupu este sluga personală a lui Plahotniuc

18 ian. 2013,, 17:49   Societate
18460 16
Foto: noi.md
Bloggerul rus, Eduard Baghirov, soarta căruia este strîns legată de Moldova, a reacţionat la ultimile evenimente scandaloase din ţara noastră. Pe blogul său Baghirov a scris următoarele: „Chiar de la începutul acestui caz am primit foarte multe solicitări de a comenta situaţia, or, toată lumea ştie că anume Zubco, la indicaţia directă a ex-preşedintelui Lupu, timp de patru luni m-a tîrîit prin închisorile din Moldova. Cu alte cuvinte, nu am motive de simpatie faţă de această persoană.

Dar nici să joc pe mormîntul lui nu am nicio dorinţă. Asta e: Zubco este sluga personală a lui Lupu, iar Lupu este sluga personală a lui Plahotniuc. Aceasta este realitatea politicii moldoveneşti. La noi tot a fost cîndva un asemenea Plahotniuc, numai că mai şmecher – Boris Abramîci Berezovski. Şi unde e acum?

La fel şi aceştea vor pleca în nicăeri.

În acest caz nu mă miră nimic. Faptul că Zubco a ucis la vînătoare un om este o simplă întîmplare, nimic mai mult. Însă faptul că Zubco a minţit pînă în ultimul moment, s-a încăpăţînat şi nu dorea să demisioneze este „true Moldova”. Este atît de strigător la cer şi un moment atît de caracteristic, încît nici nu necesită a fi comentat. Nataşka Morari chiar a plecat dela postul de televiziune la care lucra, trîntind cu furie uşa. Dar nu-i nimic, degrabă se va întoarce, ea nu pentru prima oară pleacă de acolo.

Iar tot ce s-a întîmplat anume cu Zubco este karmă curată, iar ea nu poate fi lănţuită de calorifer şi nici băgatî la răcoare. De ea nu poţi fugi, niciodată. Avînd în vedere cîte mîrşăvenii şi la ce nivel a săvîrşit Zubco în postura de procuror general al Moldovei, el a scăpat destul de ieftin. Dar karma nu poate fi amăgită. În acest sens, aş dori ca dl Pîntea, căruia i-am prezis funcţia de procuror general încă acum doi ani, să nu uite niciodată despre asta”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?