Proiecte noi

Infografică

Cît de sănătoase sînt perele INFOGRAFIC
23 sep. 22:30   11924
Cît de sănătoase sînt perele (INFOGRAFIC)Și pentru că este sezonul lor și le consumăm din plin, am hotărît să vă aducem la cunoștință cîteva proprietăți folositoare ale perelor.
Șapte proprietăți folositoare ale bostanului INFOGRAFIC
16 sep. 05:30   1154
Șapte proprietăți folositoare ale bostanului (INFOGRAFIC)Este toamnă, cu toții ne-am făcut provizii pentru sezonul rece și cu siguranță am pus la păstrare și cîțiva bostani. Iar dacă voi încă nu ați făcut acest lucru, vă aducem cîteva motive, care o să vă convingă să consumați această legumă.
Evenimente istorice ale lunii septembrie
1 sep. 05:11   5657
Evenimente istorice ale lunii septembrieLuna septembrie este bogată în evenimente istorice, care ne-au marcat de-a lungul timpului. Care anume sînt acestea, vedeți mai jos:
Cum plimbăm un cîine INFOGRAFICĂ
27 aug. 23:00   946
Cum plimbăm un cîine (INFOGRAFICĂ)E nevoie să știm unele reguli simple atunci cînd mergem cu prietenii noștri necuvîntători la plimbare, mai ales în spațiile publice, acolo unde întîlnim și alte animale de companie. Care sînt acestea mai exact, puteți vedea mai jos.
Istoria banilor INFOGRAFIC
21 aug. 00:00   3134
Istoria banilor (INFOGRAFIC)Dea lungul anilor banii au fost cei care au dat tonul vieții omului, de ei în mare parte a depins nu doar felul cum ne trăim viața, dar chiar și soarta oamenirii. Nu în zadar se spune că ”banul e ochiul diavolului”, căci el este cel care îi dă putere omului și tot el îl poate distruge. Găsiți mai jos un ma
Arde Sfaturi pentru zilele caniculare INFOGRAFIC
20 aug. 04:45   4936
Arde! Sfaturi pentru zilele caniculare (INFOGRAFIC)Meteorologii au emis un nou cod de temperaturi ridicate. În acest sens venim cu o serie de recomandări pentru tine. Află cum te poți proteja vremea caniculară.
Cum arată familia ideală INFOGRAFICĂ
20 aug. 02:15   3962
Cum arată familia ideală? (INFOGRAFICĂ)Familia ideală este cea în care se află fiecare dintre noi, iar aceasta are la bază sentimentele și rațiunea. Există o vîrstă ideală la care ar trebui să ne întemeiem propria familie sau aceasta este doar un mic detaliu?
Reguli de comportament la scăldat INFOGRAFIC
23 iul. 05:01   4903
Reguli de comportament la scăldat (INFOGRAFIC)Fie ca mergi la lecții de înot, la piscină sau mergeți vara în concediu la mare, o clipă de neatenție se poate transforma într-o tragedie. Vezi mai jos cîtea reguli de bază care te poate proteja în timpul scăldatului.
Familia lui Ştefan cel Mare Infografică
17 ian. 03:30   20747
Familia lui Ştefan cel Mare (Infografică)Majoritatea cercetătorilor, cînd vine vorba de calităţile lui Ştefan al III-lea cel Mare, pomenesc portretizarea făcută de Gr. Ureche, scăpînd din vedere alte însuşiri ale marelui voievod moldovan. Creaţia populară moldovenească întregeşte imaginea nu numai a lui Ştefan-Domnitorul, Ştefan-Oşteanul, ci şi a
Incendii stiri: 688
Cazul Șor stiri: 588
Preşedintele stiri: 3731