X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Vladimir Putin va participa la summiturile online ale G20 și BRICS

20 noi. 2023,, 05:00   Externe
3701 0

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, urmează să participe în această săptămînă la summitul virtual al Grupului celor Douăzeci (G20) și la teleconferința liderilor BRICS, s-a anunţat în emisiunea „Moscova. Kremlin. Putin” de la postul de televiziune „Rossia-1”.

Summitul online al liderilor G20, care va fi găzduit de India, este programat pentru 22 noiembrie. De asemenea, Vladimir Putin se va întîlni, în această săptămînă, la Moscova, cu liderul Tadjikistanului, Emomali Rahmon. La summitul liderilor ODKB (Organizaţia Tratatului de Securitate Colectivă) programat pentru 23 noiembrie, la Minsk, Vladimir Putin va participa personal. În plus, potrivit postului de televiziune citat, este planificată participarea lui Vladimir Putin la conferința internațională despre inteligența artificială (AI) și învățare automată „AI Journey”, organizată de Sberbank, care va avea loc în perioada 22-24 noiembrie.

Alte puncte din programul președintelui pentru această săptămînă includ o întîlnire cu Guvernul, un eveniment despre transportul public în regiuni și felicitarea funcționarilor fiscali ruși pentru sărbătoarea lor profesională (21 noiembrie).

31
4
0
2
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?