Un alt pod s-a prăbușit în Italia. Drumul este rupt în două (VIDEO)

Un alt pod s-a prăbușit în Italia. Drumul este rupt în două (VIDEO)

Ploile torențiale și vîntul puternic au făcut ravagii în insula Sardinia din Italia, unde autoritățile au emis coduri roții de alertă în sud și est.


Un pod de pe o șosea statată s-a prăbușit din cauza șuvoaielor. Autoritățile au decis ca drumul să fie închis.


O gaură imensă în asfalt s-a format în podul Scafa de pe șoseaua care face legătura între Cagliari de Capoterra și localitatea Pula din insula Sardinia, notează rotalianul. Debitul apelor, care s-au umflat din cauza ploilor torențiale, a fost atît de puternic încît a dus la ruperea terasamentului, iar șoseaua s-a rupt practic în două. La fața locului au intervenit pompierii, carabinierii și Protecția Civilă.


Furtuni puternice sînt așteptate joi și în regiunea Piemonte, pe fondul sosirii unei perturbații dinspre Oceanul Atlantic, care a dus condiții de vreme instabilă în noaptea de miercuri spre joi.


Precipitații abundente sînt așteptate în Val di Susa, Val Pellice și Val Chisone, la Torino, dar și în Cuneo, Asti, Alessandria și la granița cu Liguria. Potrivit sursei citate, mai multe școli rămîn închise mîine, joi, în Liguria. Nu se vor susține cursuri la instituțiile de învățămînt din provinciile Imperia și Savona.


De asemenea, primarii unor localități din regiunea Liguria au semnat ordinul de închidere a cimitirelor, parcurilor, terenurilor sportive și a piețelor.


Meteorologii spun că furtuni puternice, însoțite de vînt și grindină, sînt anunțate astăzi și în Toscana.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load