X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4065

Sute de încălcări ale regulilor de circulație de către bicicliști, înregistrate în Valencia

20 feb. 21:30   Externe
2376 0

Pe parcursul a două săptămîni de control sporit, în Valencia au fost observați sute de bicicliști și conducători de microvehicule care încalcă regulile de circulație.

Un timp îndelungat s-a desfășurat o campanie de informare pentru bicicliști și conducătorii de microvehicule cu privire la cum ar trebui să se comporte pe șosea, iar pe 6 februarie a început etapa de verificare a respectării regulilor.

De atunci, poliția a înregistrat 798 de încălcări din partea acestor șoferi, transmite Noi.md cu referire eurointegration.

Aproape o treime dintre acestea sunt cazuri de conducere fără cască sau cu căști, mai mult de o sută - deplasarea pe trotuar, restul - viteză excesivă, utilizarea telefonului în timpul conducerii, transportarea pasagerilor cu mijloc de transport care nu este echipat corespunzător.

În ultimii ani, multe orașe europene au început să înăsprească regulile de utilizare a trotinetelor electrice, după ce serviciile de închiriere au devenit disponibile pe scară largă, iar trotinetele electrice au început să cauzeze probleme din cauza reglementării insuficiente a ramurii și a iresponsabilității utilizatorilor.


Cea mai radicală măsură a fost luată de autoritățile de la Paris, unde serviciile de închiriere a trotinetelor electrice au fost interzise în urma deciziei luate de orășeni la un referendum.

0
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?