X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1455

Supermarket low-cost: În ce țară vor apărea astfel de magazine

19 apr. 23:30   Externe
4172 0

În Australia, a fost înființat un supermarket low-cost, pentru a veni în sprijinul celor care se confruntă cu un cost al vieții ridicat.

Magazinul alimentar a fost înființat pentru a ușura o parte din povara financiară impusă consumatorilor care se confruntă cu presiunile de zi cu zi. Pentru membrii comunității locale, vestea deschiderii unui supermarket low-cost este binevenită.

Wilfred King, un localnic din Broken Hill, a spus că a reușit să ia majoritatea articolelor la un cost mult mai mic și că mediul este destul de prietenos pentru a face cumpărături.

Pe măsură ce costul vieții continuă să crească, unii australieni se străduiesc să găsească alternative pentru a face economii, notează Noi.md cu referire la dcnews.ro.

Managerul executiv pentru dezvoltare comunitară, Krystal Moores, a spus că deschiderea supermarketului low-cost este deosebit de oportună. Intenționînd să-i ajute pe cei din medii socio-economice inferioare în special, ea a spus că este important să se asigure că nevoile de zi cu zi sînt accesibile comunității.


Inițiativa este a doua de acest gen în stat. Un alt centru similar a fost deschis pe coasta centrală a New South Wales.

10
2
1
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав