X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Primarul Londrei se opune construirii unui complex de divertisment

4 dec. 2023,, 20:30   Externe
2585 0

Ministrul locuințelor din Marea Britanie, Michael Gove, a decis să revizuiască decizia primarului Londrei de a respinge autorizația de construcție pentru un imens complex de divertisment de tipul celui Las Vegas.

Primarul Sadiq Khan a refuzat în primă fază o construcție de tipul Sferei MSG de 21.000 de locuri și 90 de metri înălțime din Stratford, estul Londrei.

Cererea asociată pentru autorizația pentru publicitate va fi, de asemenea, decisă de miniștri. Gove a anunțat că va exista o anchetă locală privind cererea de planificare, notează Noi.md cu referire la dcnews.ro.

Compania Madison Square Garden (MSG) dorea să construiască centrul de spectacole în formă de sferă în Stratford, cu planuri de a-l ilumina pe exterior și de a avea cel mai înalt ecran LED din lume, dar Khan a decis luna trecută că sfera nu-și are locul în capitala Marii Britanii.

Primarul a spus că locul ar provoca o vătămare semnificativă a perspectivei proprietăților învecinate, un detriment pentru sănătatea umană și o vătămare semnificativă a amenității generale de care se bucură rezidenții în propriile lor case.


MSG a spus că mii de locuri de muncă ar fi fost create dacă arena, modelată după o clădire similară din Las Vegas, SUA, ar fi fost aprobată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?