Transnistria stiri: 1418
Eurovision stiri: 504

Pasageri au rămas blocați timp de 8 ore în trenul Eurostar

1 dec. 2023,, 14:15   Externe
3176 0

Aproximativ 700 de pasageri au rămas blocați timp de 8 ore într-un tren Eurostar care s-a defectat la 30 de minute după ce a plecat dintr-o gară din Londra.

Trenul a plecat spre Amsterdam joi, la ora 8:16, dar s-a oprit la intrarea în Tunelul Mînecii, care leagă Anglia de Franța, potrivit BBC. Trenul s-a stricat după căderea mai multor linii electrice aeriene, a precizat Eurostar pe X (fosta Twitter). „Situația a fost complicată din cauza poziției trenului și a infrastructurii”, a mai precizat Eurostar. Pasagerii s-au plîns că trenul a rămas fără electricitate și nu au avut acces la toalete timp de opt ore, transmite Digi24.

Ben Williams a declarat pentru The Independent că la patru sau cinci ore după ce trenul s-a stricat toți pasagerii a primit cîte o gustare gratuită. Ashleigh Furlong, reporter Politico și pasager în tren, a scris în publicația pentru care lucrează că pasagerii nu au primit timp de cîteva ore nicio actualizare despre situația în care se aflau.

„Cu toaletele pline, oameni din ce în ce mai flămînzi și mai însetați și comunicare minimă din partea angajaților, bunăvoința s-a evaporat repede”, a scris Furlong. Un purtător de cuvînt al Eurostar a declarat pentru The Independent că își cere scuze pentru incident și că pasagerii urmau să fie duși înapoi la Londra.

„Din cauza unei situații complicate din cauza poziției trenului și a infrastructurii șinelor, trebuie respectate anumite proceduri de siguranță înainte de a putea deplasa trenul”, a spus purtătorul de cuvînt. „Toți pasagerii de la bord vor fi întîmpinați la Londra cu băuturi răcoritoare și vor primi o compensație”, a mai precizat acesta.

2
1
0
3
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?