TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O tînără a slăbit cu peste 50 de kilograme şi a ajuns să cîştige Miss UK 2020

O tînără care a fost supraponderală şi a reuşit să slăbească 50 de kilograme în decursul a doi ani a fost desemnată Miss Marea Britanie 2020.

Jen Atkin, în vîrstă de 26 de ani, din Lincolnshire, a cîştigat titlul de Miss UK în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Leicester.

De profesie administrator de aeroport, tînăra şi-a dorit prin pariticiparea la competiţia de frumuseţe să promoveze un stil de viaţă sănătos, asta după ce a reuşit să ajungă de la 108 kilograme la 57.


„A fost cu adevărat un şoc. În urmă cu trei ani nici nu mi-aş fi putut imagina aşa ceva. Mi s-a dovedit că ambiţia şi munca îţi sînt într-adevăr răsplătite.

Sunt incredibil de fericită şi recunoscătoare“, a declarat Jen.

Tînăra a mărturisit că s-a hotărît să slăbească după ce a fost părăsită de partenerul de viaţă şi s-a temut că nu va mai întîlni niciun bărbat care să o accepte aşa cum este.

Jen a reuşit să dea jos puţin peste 50 de kilograme în decursul a doi ani, cu ajutorul sportului şi al unei diete echilibrate. În prezent, merge la sală cinci zile pe săptămînă, aleargă, merge pe bicicletă şi, chiar dacă nu are un meniu foarte strict, este întotdeauna atentă la ce mănîncă.Ea a dezvăluit şi cum arată meniul unei zile:

Mic dejun:

omletă sau terci de ovăz, un fruct şi un iaurt

Gustare: fructe sau un baton de cereale

Prînz: o supă, o salată sau cartofi copţi

Cină: pui sau somon cu legume

Desert: Angel Delight (mousse celebru în UK)

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load