X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

O pasăre le dă bătăi de cap unor polițiști britanici

12 apr. 23:30   Externe
2445 0

O pasăre i-a derutat pe polițiștii din Bicester, Marea Britanie, după ce a început să imite sunetele emise de sirenele mașinilor de intervenție.

Merla trăiește în Bicester, o localitate din comitatul englez Oxfordshire, la circa 100 de kilometri nord-vest de Londra. În timpul pe care l-a petrecut în copacul din apropierea sediului Poliţiei Rutiere, pasărea a învățat să imite sunetele emise de sirenele mașinilor de poliție.

Interpretarea păsării a fost „atît de precisă”, încît i-a făcut pe poliţiştii locali să creadă că maşinile lor s-au defectat, notează Noi.md cu referire la libertatea.ro.

Într-un mesaj distribuit pe reţelele sociale, purtătorul de cuvînt al poliţiştilor britanici a dat asigurări că sunetul înregistrării video este „100% real şi că acesta nu reprezintă o păcăleală întîrziată de întîi aprilie”.

Inspectorul Simon Hills, de la unitatea de poliție rutieră, a declarat: „M-am așezat la birou după un weekend liber și în depărtare am auzit sunetul slab a ceea ce suna ca o sirenă de poliție. M-am gîndit că poate o mașină de-a noastră era defectă”.


5
6
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?