COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O femeie însărcinată din America a sărit în apă pentru a-și salva soțul de rechin

Vacanța pentru un cuplu american era cît pe ce să se finalizeze cu o tragedie: un rechin a atacat un bărbat care a decis să înoate în mare. Soția, fiind însărcinată, fără nicio ezitare a sărit în apă și și-a salvat iubitul, transmite woman.ru.

Femeia era gata să-și sacrifice viața sa și viața viitorului copil cînd a văzut că soțul ei a fost mușcat de un rechin și este pling de sînge. Andrew Charles Eddie, în vîrstă de 30 de ani, era preocupat de snorkelling la Sombrero Reef. Se pare că rechinul l-a văzut imediat după ce bărbatul a intrat în mare, rechinul s-a apropiat și și-a înfipt dinții în mînă. Soția victimei, Margot Dukes-Eddie, s-a repezit fără ezitare să-și ajute soțul, imediat ce a văzut apa roșie de la sînge.

Femeia, însărcinată în a opta lună, a reușit să-l tragă pe soț la mal. După aceea, oamenii de pe plajă au sunat imediat la 911. Victima a fost internată în secțiunea de traumatologie din Miami. Bărbatul a scăpat cu o rană la umăr. Potrivit unui ofițer, bărbatul a fost adus într-o stare foarte gravă și cu pierderi de sînge. Cu toate acestea, Andrew a reușit totuși să scape.

Pe Facebook, eroina Margot a mulțumit tuturor celor care au ajutat și au vorbit despre starea soțului ei: „Mulțumesc tuturor celor care ne-au respectat intimitatea și s-au rugat pentru noi în acest moment cu adevărat cumplit. Andrew este pe cale de recuperare completă și suntem foarte recunoscători că gravitatea rănilor sale nu-i pune viața în pericol. Orice persoană care a contribuit la siguranța lui, duminică, este un erou. Andrew își va putea folosi brațul rănit pentru a-și ține fetița în doar șase săptămîni, ceea ce este un miracol”.

Atacurile din partea rechinilor în Florida nu mai este ceva neobișnuit. Potrivit muzeului local, în această zonă, peștii prădători atacă oamenii cel mai des. Numai în 2019 au fost înregistrate 21 de atacuri. Potrivit martorilor, lungimea rechinului care l-a atacat pe Andrew era de aproximativ trei metri.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load