COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Musk promite un sistem de condus complet autonom în cel mai apropiat timp

Musk promite un sistem de condus complet autonom în cel mai apropiat timp

Elon Musk susține că Tesla lucrează la un proiect numit Dojo care prevede dezvoltarea unui sistem de condus complet autonom pînă la sfîrșitul anului 2020.

Tesla și-a stabilit un obiectiv ambițios pentru lansarea primului model cu sistem de condus complet autonom.

Elon Musk, CEO-ul constructorului american, susține că Tesla va fi capabilă să livreze un astfel de sistem pînă la sfîrșitul anului 2020, iar acesta a primit și un nume special: proiectul Dojo. "Dojo va face diferența", a declarat Musk pe rețeaua de socializare Twitter.

Musk afirmă că Dojo este practic un computer care analizează numeroase date, în special video, pentru a dezvolta un sistem capabil să conducă o mașină în mod autonom.

"Avem un program major la tesla numit Dojo. Obiectivul lui Dojo este să fie capabil să analizeze o mare cantitate de date video fără să fie supravegheat", a mai precizat Musk.


Teoretic, dacă proiectul Dojo va decurge conform planului, acesta va avea avantajul de a putea analiza date video într-o manieră mai complexă decît în prezent. Cel mai probabil, Tesla va oferi informații suplimentare despre evoluția proiectului Dojo în cadrul unui eveniment planificat pentru prima parte a anului viitor.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load