X 
Criza energetică stiri: 1708
Cutremure stiri: 384
Eurovision stiri: 419

Ministerul rus de Externe a numit un obstacol în calea îmbunătățirii relațiilor cu Statele Unite

27 ian. 19:15   Război în Ucraina
2012 0

Moscova „nu operează cu categorii de îmbunătățire a relațiilor cu Washingtonul”, a declarat purtătoarea de cuvînt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova.

Ea a adăugat că nu l-a considerat în principiu posibil, în timp ce Statele Unite ale Americii decid cu privire la furnizarea de arme grele. Citatul este difuzat de RIA Novosti.

„În ceea ce privește posibilitatea de a îmbunătăți relațiile ruso-americane pe fondul războiului hibrid declarat de Washington, desigur, noi, nu operăm cu aceste categorii acum”, a spus ea.

Zakharova a numit omorurile de cetățeni ruși, la care, în opinia ei, duc astfel de livrări, principalul obstacol în calea îmbunătățirii relațiilor dintre Moscova și Washington.

Cuvintele diplomatului au venit pe fondul unor informații potrivit cărora noul ambasador al SUA în Rusia, Lynn Tracy, a sosit la Moscova. A devenit prima femeie din istorie care a ocupat această funcție. Anterior, Tracy a fost ambasador al SUA în Armenia, a fost secretar de stat adjunct pentru Asia Centrală în perioada 2012-2014 și a fost șef adjunct al misiunii în Turkmenistan în perioada 2010-2011.

11
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий