Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Lovitura Israelului asupra Iranului: ce au declarat SUA

19 apr. 09:45   Externe
2336 0

Statele Unite ale Americii (SUA) nu susțin lovitura Israelului asupra teritoriului Iranului, care a avut loc vineri ca răspuns la atacul aerian de amploare al Teheranului de la sfîrșitul săptămînii trecute.

Despre acest lucru a declarat un oficial american de rang înalt într-un interviu pentru CNN. El a spus că Israelul a informat SUA că va riposta împotriva Iranului în zilele următoare. "Nu am aprobat răspunsul", a spus oficialul.

Israelul a analizat cum să răspundă la atacurile Iranului cu rachete și drone, marea majoritate a cărora au fost interceptate, relatează Noi.md cu referire laeurointegration.

Israelul a atacat vineri teritoriul Iranului. Potrivit presei locale, trei explozii au avut loc în apropierea unei baze militare din provincia Isfahan din nord-vestul Iranului, unde se află instalații nucleare. Televiziunea iraniană susține că trei drone au fost doborîte.

Potrivit presei iraniene, sistemele de apărare aeriană ale Iranului au fost activate în mai multe regiuni, ca măsură de precauție împotriva unor potențiale amenințări din aer.

0
0
0
2
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?