COVID-19 în MOLDOVA

La 10 ani a adunat 50 de mii de lire sterline pentru lupta împotriva cancerului

La 10 ani a adunat 50 de mii de lire sterline pentru lupta împotriva cancerului

Daisy Watt, o artistă în vîrstă de zece ani din Marea Britanie, numită și „Mini-Monet”, a strîns 50.000 de lire sterline pentru organizații de caritate care luptă împotriva cancerului.

Watt scrie peisaje care sînt incredibil de expresive pentru vîrsta ei, motiv pentru care britanicii au poreclit-o „Mini-Monet”. Daisy Watt a început să picteze cu patru ani în urmă. Totul a început cu un peisaj pe care fata l-a oferit bunicilor. Ei au fost diagnosticați recent cu cancer, iar Daisy a decis să îi susțină în acest fel, scrie ea.md.

Mama fetei, Karen, a observat în fiica sa talentul de artistă și a provocat-o ​​pe Daisy să picteze încă cîteva tablouri pentru o licitație de caritate. Karen nu a greșit: primul tablou al Daisy a fost interesat de cumpărători și a fost vîndut pentru 9 500 de lire sterline.


Potrivit spuselor lui Karen, fiica ei nu încă își dă seama de propriul talent. „Sper că, atunci cînd va crește, își va da seama că face ceva special. Fiecare ban pe care îl cîștigă se duce la caritate și face o mare diferență în viața oamenilor”, a menționat mama fetei.

Daisy adoră să picteze: după școală merge direct în grădină și pictează tablourile.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load