Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Forțele de apărare israeliene au lichidat un alt membru de rang înalt al Hamas

12 oct. 2023,, 10:45   Externe
1897 0

Unitățile FDI au lichidat un alt membru de rang înalt al Hamas, Muhammad Abu Shamala, și au lovit, de asemenea, centrele de comandă ale unităților care au invadat statul evreu la 7 octombrie. Despre aceasta a informat serviciul de presă al armatei.

"În noaptea spre joi, Forțele de Apărare ale Israelului au lovit unitatea de elită Nukhba, care face parte din organizația teroristă Hamas, și centrele de comandă unde a fost planificat atacul de sîmbăta trecută asupra teritoriului israelian din apropierea graniței cu Fîșia Gaza", se arată într-un comunicat publicat pe canalul oficial Telegram al armatei.

După cum se menționează, în plus, avioanele Forțelor Aeriene ale Forțelor de Apărare ale Israelului au lovit pe Muhammad Abu Shamaleh, care se afla la conducerea forțelor navale ale teroriștilor Hamas. Casa sa era folosită ca depozit pentru depozitarea armelor folosite de militanții care operează pe apă și destinate terorii împotriva Israelului".

"Unitățile Nukhba sînt formate din teroriști special selectați de către liderii de rang înalt ai Hamas pentru atacuri teroriste, cum ar fi organizarea de ambuscade și raiduri, precum și infiltrarea în Israel printr-o rețea de tuneluri subterane și bombardarea Israelului." "Luptătorii Nukhba au format coloana vertebrală a teroriștilor care s-au infiltrat în statul evreu pentru a-i ataca pe cetățenii săi", a subliniat armata israeliană.

3
0
0
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?