X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

Două trenuri s-au ciocnit în Germania

17 apr. 09:45   Externe
2885 0

Trenul de la München la Hamburg a deraiat, marți, în gara Worms din landul Renania-Palatinat, Germania, după ce a fost lovit de un tren regional.

În total, din cele două garnituri, au fost evacuați 520 de pasageri. Asta după ce o echipă de protecție civilă, care includea un medic, a examinat pasagerii în timp ce se aflau încă în tren.

Patru persoane au suferit răni ușoare, în timp ce mecanicul trenului regional a fost transportat la spital. Aa pasagerii să poată fi evacuați în siguranță, a trebuit să fie întrerupt curentul în zona feroviară din jurul gării principale, notează Noi.md cu referire la libertatea.ro.

În aceste condiții, gara Worms a fost închisă complet, iar trenurile de lungă distanță au fost deviate către Frankfurt și Mannheim. De asemenea, conexiunile regionale au fost anulate.

Deutsche Bahn le-a cerut călătorilor să-și verifice ruta înainte de a pleca de acasă și, eventual, să aleagă conexiuni alternative. Circumstanțele în care a avut loc coliziunea urmează să fie clarificate.

0
0
1
5
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав