Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4064

Detalii în cazul avionului rămas fără ușă în zbor

8 ian. 15:40   Externe
4989 0

Recent, o porţiune s-a smuls din partea stîngă a avionului Alaskan Airlines (ALK.N) după decolarea din Portland, în drum spre Ontario, California, obligînd piloţii să se întoarcă şi să aterizeze în siguranţă cu toţi cei 171 de pasageri şi şase membri ai echipajului la bord, fiind raportate doar cîteva răni minore.

Este probabil ca panoul, montat pe unele avioane în locul unei ieşiri de urgenţă suplimentare, să fi aterizat undeva în suburbiile vestice ale oraşului Portland, dar încă nu a fost găsit.

Accidentul a pus din nou Boeing sub observaţie, în timp ce aşteaptă certificarea MAX 7, dar şi a MAX 10, notează Noi.md cu referire la news.ro.

Administraţia Federală pentru Aviaţie din SUA a blocat sîmbătă la sol 171 de avioane Boeing care au acelaşi panou, după aterizarea de urgenţă a avionului care era în exploatare de doar opt săptămîni.

Uşa de ieşire suplimentară este instalată, de obicei, de companiile aeriene low-cost care folosesc mai multe locuri şi care necesită rute de evacuare suplimentare.


Cu toate acestea, aceste uşi sînt obturate la avioanele cu mai puţine locuri. Pentru pasageri, zona arată ca un scaun normal de la fereastră.

2
1
0
3
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?