X 
Arşiţa stiri: 187
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1412

Pasagerii unui avion, care urma să aterizeze: "Parcă am fost în iad"

9 iul. 10:30   Externe
4199 0

Un avion al companiei aeriene British Airways a fost lovit recent de fulger, în timp ce se pregătea să aterizeze pe aeroportul Heathrow.

Pasagerii care se aflau la bordul aeronavei care zbura pe ruta Stuttgart – Londra au spus că incidentul a fost un adevărat „șoc”. După cele întîmplate, avionul a fost deviat spre aeroportul Gatwick.

Avionul a decolat din Germania imediat după ora 13:00 și trebuia să aterizeze la ora 13:40, ora Londrei, notează Noi.md cu referire la b1tv.ro.

„Echipajul a fost uimitor cînd avionul nostru a fost lovit de fulger în timp ce se apropia de Heathrow. A fost șocant. Zborul a trebuit să fie deviat la Gatwick”, a declarat unul dintre pasageri.

Un alt pasager a descris incidentul ca fiind „zborul din iad”. „Căpitanul a luat decizia de a ateriza pe un aeroport mai sigur, avînd în vedere condițiile meteo și lovitura de fulger”, a spus Robert Rossall, un pasager care se întorcea de la EURO 2024.


„Odată ajuns pe pistă, el a oferit informații și chiar s-a deplasat de-a lungul avionului pentru a vorbi cu toți pasagerii. Echipajul a distribuit apă îmbuteliată și ne-a calmant. Situația a fost gestionată extrem de profesionist”, a mai spus el.

Pînă la urmă, aeronava a aterizat în siguranță, nimeni dintre pasageri nu a fost rănit.2
1
0
4
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав