COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

”Deja l-au ras"! Actorul Mihail Efremov și-a luat rămas bun de la podoaba capilară

Binecunoscutul actor care a comis accidentul mortal, după sentință se află în penitenciar, unde a reușit să se tundă la zero. În celulă el are doi vecini.

Imediat după pronunțarea sentinței actorul rus Mihail Efremov, a fost dus în izolator. Acolo, el s-a tuns pe cap, anunță canalele Telegram rusești, referindu-se la unul dintre membrii Comisiei publice de supraveghere (CPS) din Moscova, care a vizitat instituția penitenciară, transmite korrespondent.net.

"În izolator Mihail Efremov a fost adus cu o podoabă capilară bogată, iar astăzi l-am văzut tuns, aproape chel", a spus un membru al CPS.

Potrivit lui, Efremov se află într-o celulă cu TV, frigider, ceainic electric.

"Nici Efremov, nici cei doi vecini ai săi nu au pretenții față de condițiile de detenție. Vecinii săi sînt nefumători, dar sînt înțelegători că artistul fumează, mai ales că există un ventilator care contribuie la aerisirea camerei", a declarat membrul CPS.


Reamintim că pe 8 iunie, Efremov, sub influența alcoolului și drogurilor, fiind la volanul jeep-ul său a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit cu camioneta unui curier. Șoferul a decedat din cauza rănilor suferite. Instanța i-a dat actorului opt ani de colonie cu regim general.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load