X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

De ce Victoria Beckham nu zîmbește niciodată!

14 mar. 2018,, 01:00   Externe
9556 0

Este un lucru cunoscut că Victoria Beckham este o personalitate destul de rece. În public sînt rare ocaziile în care schițează vreun zîmbet. Marți, 28 martie, creatoarea de modă a explicat în cele din urmă motivul.

Văzută marți pe aeroportul din Los Angeles, fosta membră Spice Girls, devenită stilist și femeie de afaceri, a oferit o explicație pentru seriozitatea ei legendară, grație inscripției cu litere negre de pe tricoul alb pe care îl purta: "Fashion stole my smile" (Moda mi-a furat zîmbetul).

Asta explică totul! Pentru că atunci cînd vine vorba de modă, soția vedetei fotbalului David Beckham nu glumește! Foarte concentrată pe cariera sa, femeia de afaceri este o adevărată perfecționistă... Poate acesta este într-adevăr motivul pentru care ea are o imagine foarte gravă, comentează closermag.fr.

Tricoul, care face parte din cea cea mai recentă colecție a creatoarei de modă, este disponibil în ediție limitată pe site-ul ei, la prețul de 115 de dolari sau 107 euro, conform huffingtonpost.fr.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?