Beckham a primit o decorație din mîinile prințului William

Beckham a primit o decorație din mîinile prințului William

Stilista britanică Victoria Beckham a fost decorată de Prințul William cu Ordinul Imperiului Britanic în rang de ofițer pentru servicii deosebite aduse industriei modei, într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Buckingham, relatează EFE. 

Fosta vedetă pop și soțul ei, fostul jucător de fotbal David Beckham, dar și părinții ei, au luat parte la această ceremonie oficială care a avut loc miercuri la Londra.

"A fost o deosebită onoare pentru mine să mă aflu la Buckingham Palace. Sînt mîndră că sînt cetățean britanic, mă simt onorată să primesc această decorație din mîinile prințului William", a declarat Victoria Beckham.

"Dacă ai aspirații înalte și muncești din greu pentru ele, poți să realizezi lucruri mari. Sînt fericită că am participat la acest eveniment special alături de părinții și soțul meu. Fără dragostea și sprijinul lor, nimic din toate aceste lucruri nu ar fi fost posibile", a adăugat ea.

David Beckham a primit și el o astfel de distincție în 2003 pentru performanța sa din fotbal, iar decorația i-a fost înmînată chiar de regina Elisabeta a II-a.

Victoria Beckham, membră a fostului grup Spice Girls, are succes de mai mulți ani cu propria ei casă de modă. Creațiile sale vestimentare sînt purtate de unele dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, precum Cameron Diaz, Anna Kendrick și Kate Winslet.
Victoria si-a lansat afacerea în lumea modei în 2008, iar în 
 
 
Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load