Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1729

David şi Victoria Beckham, infectaţi cu COVID-19

10 sep. 2020,, 21:30   Război în Ucraina
1549 0

Celebrul cuplu David şi Victoria Beckham au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Cei doi s-au infectat la o petrecere care ar fi avut loc în Los Angeles, la începutul lunii martie, informează presa internaţională, transmite csid.ro.

Pe data de 4 martie, David ş Victoria Beckham au zburat din Los Angeles în Marea Britanie pentru a sărbători ziua de naştere a fiului lor, Brooklyn Bekham.

David şi Victoria Beckham au organizat pentru Brooklyn o petrecere fastuoasă, la care a cîntat rapper-ul Stormzy, dar au participat şi alte celebrităţi, precum Emma Bunton.Cîteva zile mai tîrziu, cei doi s-au întors în America, înainte de lansarea noii echipe de fotbal pe care David Beckham o conduce, Inter Miami, în Florida. David Beckham a început să se simtă rău în Miami, iar ulterior şi soţia lui, Victoria, ar fi început să se confrunte cu simptome specifice COVID-19.

Cei doi şi-au făcut testele, care au ieşit pozitive, iar o sursă a declarat pentru The Sun că „David era de serviciu pentru clubul său, Inter Miami, iar Victoria şi familia au zburat pentru a-l susţine.“

Conform Daily Mail, fotbalistul englez şi soţia sa designer au transmis mai departe virusul unor angajaţi ai lor, după două săptămîni în care au înconjurat globul cu avionul privat. David şi Victoria Beckham şi-au petrecut carantina în conacul lor. Reprezentanţii celor doi au refuzat să comenteze atunci când au fost contactaţi de MailOnline, notează Adevărul.


Vedete infectate de COVID-19

Recent, pe lista infectaţilor de COVID-19 a fost declarat şi actorul Robert Pattinson, care a luat o pauză de la filmările pentru noua peliculă ”The Batman”. La rîndul său, Dwayne Johnson, soţia şi cele două fetiţe au fost infectaţi cu noul coronavirus. În prezent, starea familiei este stabilă. Pe lsta vedetelor infectate de COVID-19 se numără şi Tom Hanks şi soţia lui, actorul Idris Elba, Prinţul Charles şi Prinţul Albert al II-lea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий