Cum i-a fost descoperit talentul lui Michael Jackson

Cum i-a fost descoperit talentul lui Michael Jackson

Mama lui Michael Jackson a descoperit că fiul ei era talentat încă de cînd megastarul era un bebeluș. Katherine Jackson a povestit totul, precizînd că această amintire îi este atît de dragă, încît o face să zîmbească de fiecare dată.


Mama Regelui muzicii pop a povestit că a înțeles că fiul ei este talentat, mai ales la dans, cînd l-a văzut făcînd ceva neobișnuit în casă.


„Zîmbesc cînd îmi aduc aminte. Cînd ai o familie mare nu îți permiți să cumperi lucruri tot timpul, așa că aveam o mașină de spălat veche, care scotea un sunet specific. Am pus la spălat și după puțin timp l-am văzut pe Michael pe podea, într-un scutec, cu biberonul într-o parte, avea fundul micuț în aer și dansa pur și simplu pe ritmul mașinii de spălat”, a povestit mama lui Michael Jackson.


„Am observat că dansa respectînd perfect ritmul. Atunci mi-am dat seama că are talent – mai ales pentru dans”, a adăugat Katherine Jackson, în prezent în vîrstă de 89 de ani.


În același interviu, mama lui Michael Jackson spunea că și-l va aminti întotdeauna pe fiul ei ca pe o persoană veselă și pusă pe șotii, căreia îi plăcea la nebunie să își aibă familia aproape.


„Regele muzicii pop", Michael Jackson, a murit la vîrsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.


Megastarul s-a stins în perioada în care se afla la Los Angeles şi se pregătea intens pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour”, ce ar fi trebuit să înceapă în iulie 2009, la Londra.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load