Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1677

Celebrul actor Orlando Bloom se află în Moldova

24 mar. 2022,, 07:26   Război în Ucraina
3422 0

Actorul britanic de cinema, Orlando Bloom, se află în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut chiar de de actor, într-o postare pe Instagram, unde a distribuit fotografii dintr-un centru de refugiați din țara noastră, scrie Noi.md cu referire la tv8.

Acesta susține copiii refugiați din Ucraina, în colaborare cu UNICEF. Potrivit lui, „De la începutul războiului din Ucraina, un copil a devenit refugiat aproape în fiecare zi, secundă”.

„Sînt în Moldova cu UNICEF, întîlnind familii care au fost forțate să lase totul în urmă în căutarea siguranței”, a scris Orlando Bloom pe Instagram.

Totodată, el a venit cu un îndemn către lume de a ajuta copiii ce au de suferit din cauza războiului din Ucraina.

„Copiii din Ucraina și din afara acesteia au nevoie de tot ajutorul pe care îl puteți oferi”, a spus el.


Orlando Bloom s-a lansat cu rolul Legolas în trilogia „Stăpînul Inelelor”, cunoscînd faima prin următoarele apariții în filmele de fantezie, istorice sau de aventură fantastică. Următoarele lui roluri le-au inclus pe Legolas în trilogia „Hobbitul”, Will Turner în seria „Pirații din Caraibe”, Paris din „Troia” și Balian de Ibelin în „Kingdom of Heaven”.

Ulterior, Bloom s-a impus ca și personaj principal în filmele de la Hollywood. I-a interpretat pe Balian de Ibelin în Kingdom of Heaven (2005) și Elizabethtown (2005) ale lui Ridley Scott.

Debutul pe scena profesională și l-a făcut la Duke of York' Theatre în Londra în 2007 și a apărut pe Broadway într-o adaptare a piesei Romeo și Julieta în 2013.

În 2009, Bloom a fost desemnat Ambasador al UNICEF-ului, iar în 2015 a primit premiul BAFTA Britannia Humanitarian Award.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий