X 
Arşiţa stiri: 188
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1412

Caniculă în Grecia: Mai mulți turişti străini au fost găsiţi morţi

17 iun. 10:30   Externe
3369 0

Cadavrul unui turist american în vîrstă de 55 de ani a fost descoperit duminică pe insula Corfu, ceea ce ridică la trei numărul turiştilor străini găsiţi morţi în Grecia în decurs de o săptămînă.

Alţi trei turişti străini sînt căutaţi pe alte insule greceşti, potrivit presei elene.citat de news.ro

Majoritatea turiştilor făcuseră drumeţii sub soarele sufocant, într-o perioadă în care Grecia se confruntă cu un val de căldură.

Trupul americanului, descoperit în mare în apropierea portului Mathraki de către un turist, urmează să fie transferat la spitalul din Corfu pentru autopsie, potrivit agenţiei de presă greceşti Athens News Agency şi televiziunii publice ERT. Potrivit Athens News Agency, bărbatul se afla în vacanţă în Mathraki. El a fost văzut ultima dată marţi de locuitorii din zonă, într-o cafenea.

Aceasta este cea mai recentă descoperire a cadavrului unui turist străin, după găsirea trupului lui Michael Mosley, vedetă de televiziune britanică. Acesta a fost găsit mort în data de 9 iunie, pe insula grecească Symi din Marea Egee. De asemenea, sîmbătă a fost găsit cadavrul unui olandez, pe insula Samos.


De asemenea, două franţuzoaice sînt date dispărute pe insula Sikinos şi un alt turist pe insula Amorgos.

0
1
0
8
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав