Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Bon de cumpărături, vechi de trei decenii. Ce prețuri erau în Marea Britanie

14 feb. 23:30   Externe
4357 0

Un britanic a găsit un bon de cumpărături din anul 1994 de la un supermarket. Bărbatului nu i-a venit să creadă cît de mult s-au schimbat prețurile de-a lungul anilor.

Bărbatul a dat peste o descoperire rară cînd citea o carte din bibliotecă. Bonul se afla între paginile cărții. Bărbatul a împărtășit o imagine într-un forum cu bonul găsit.

Printre articolele cumpărate se numără carne tocată, ulei de gătit, banane, sandvișuri și un exemplar din The Guardian, notează Noi.md cu referire la stiripesurse.ro.

Articolele însumează puțin peste 5 lire sterline, lucru pe care participanții forumului online îl consideră interesant, deoarece compară cifrele cu cele de astăzi.

Oamenii sînt uimiți de cît de mult s-au schimbat prețurile în ultimii 30 de ani. Un utilizator a exclamat: "55 de penny pentru carnea tocată de vită! Acum e 5,5 lire". Un altul a comentat: 'The Guardian a crescut de la 50 de penny la 2,80 lire sterline".


Menționăm că, potrivit unui important grup de reflecție academic, Banca Angliei nu va putea readuce inflația la ținta de 2% pînă în 2028 cel mai devreme. Economia Regatului Unit se îndreaptă către stagnare.

6
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?