X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4063

Boeing plătește compensații uriașe

7 apr. 05:30   Externe
3040 0

Alaska Air Group a anunţat că Boeing a plătit aproximativ 160 de milioane de dolari companiei aeriene, în primul trimestru, drept compensaţie iniţială pentru a impactul cauzat de blocarea temporară la sol a avioanelor 737 MAX 9.

Plata este echivalentă cu profiturile pierdute în trimestrul respectiv, a spus transportatorul, adăugînd că aşteaptă compensaţii suplimentare.

Un avion MAX 9 operat de Alaska Airlines a suferit o explozie a unui panou de uşă, în timpul zborului, ceea ce a determinat autoritatea de reglementare a aviaţiei din SUA să impună consemnarea la sol temporară a 171 de avioane, pentru inspecţii, notează Noi.md cu referire la digi24.ro.

”Deşi am experimentat o reducere a rezervărilor în urma accidentului şi a consemnării la sol a avioanelor 737-9 MAX, februarie şi martie au fost ambele peste aşteptările noastre iniţiale, anterioare consemnării”, a spus Alaska.

Producţia de avioane Boeing 737 MAX a scăzut drastic Alaska şi United Airlines au suportat greul din consemnarea avioanelor 737 MAX 9, ca urmare a exploziei panoului care a declanşat o criză de producţie şi de reputaţie la Boeing.


1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?