COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1031)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6586(+8)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6728

Biden a cerut "încetarea epidemiei de violență" din țară

27 mai. 07:37   În lume
1074 0

Biden a ordonat arborarea steagurilor pe clădirile guvernamentale din țară și din străinătate, în memoria celor opt persoane ucise în atacul armat din orașul San Jose din California.

Liderul american, Joe Biden, după atacul armadin San Jose, California, în care au fost ucise opt persoane, a cerut Congresului să "pună capăt epidemiei de violență cu arme" din țară. Despre aceasta a declarat joi, 27 mai, NBC News.

Potrivit liderului american, în Statele Unite ale Americii, vînzările de arme au bătut recorduri. Acest lucru a dus la creșterea dramatică a criminalității cu folosirea armelor în ultimul an.

Liderul de la Casa Albă a cerut Congresului să pună capăt violenței în SUA și să preia controlul răspîndirii armelor în țară.

El a exprimat, de asemenea, condoleanțele rudelor celor uciși în California și a ordonat arborarea steagurilor pe clădirile guvernamentale din țară și din străinătate, în memoria celor opt victime ale atacului armat din orașul San Jose, statul California.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽