COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 581(+97)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6242(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7297

Armata israeliană a început intervenția terestră în Fîșia Gaza

14 mai. 07:42   În lume
1194 0

"În prezent, unitățile aeriene și terestre ale IDF atacă Fîșia Gaza", se spune într-o declarație a militarilor.

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că operațiunea din Fâșia Gaza va continua "atîta timp cît va fi nevoie".

"Am spus că Hamas ne va plăti un preț foarte mare. Ne ținem de cuvînt și vom continua să facem acest lucru cu mare intensitate. Ultimul cuvînt nu a fost spus, iar această operațiune va continua atît timp cît va fi nevoie", a declarat premierul.

O sursă a RIA Novosti în structurile de securitate israeliene, la rîndul său, a declarat că în prezent armata nu efectuează o intervenție la sol în Fîșia Gaza.

Situația de la granița dintre Israel și Fâșia Palestiniană Gaza a escaladat luni seara. Au loc atacuri cu rachete aproape încontinuu asupra localităților israeliene. Conform ultimelor date, au fost uciși șase civili și un soldat israelian.


De la începutul escaladării din Fîșia Gaza pe teritoriul israelian au fost lansate aproximativ 1,750 de rachete, circa 300 dintre ele explodând în interiorul enclavei palestiniene, a declarat armata israeliană joi seara.

Israelul a lansat atacuri în Fâșia Gaza, lovind ținte ale grupurilor palestiniene Hamas și Jihadul Islamic. Potrivit Ministerului Palestinian al Sănătății, în atacurile israeliene din Gaza au fost ucise 103 de persoane.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽