X 
Arşiţa stiri: 186
Jocurile Olimpice stiri: 145
Transnistria stiri: 1457

Angajații unui gigant tehnologic sud-coreean intră în grevă

10 iul. 13:15   Externe
3783 0

Un sindicat care reprezintă lucrătorii gigantului tehnologic sud-coreean Samsung Electronics a făcut apel la cei aproximativ 30.000 de membri ai săi să intre în grevă pe termen nelimitat, ca parte a campaniei sale pentru salarii şi beneficii mai bune.

Anunţul a fost făcut în ultima zi a unei greve generale de trei zile organizată de National Samsung Electronics Union (NSEU). Sindicatul a declarat că a luat această decizie după ce conducerea nu a arătat nicio intenţie de a purta discuţii cu privire la cererile sale.

"Compania nu are nicio intenţie de a se angaja într-un dialog, chiar şi după prima grevă generală, prin urmare declarăm o a doua grevă generală începînd cu 10 iulie, cu o durată nedeterminată", se arată într-o declaraţie a sindicatului, notează Noi.md cu referire la news.ro.

Sindicatul a declarat că acţiunile sale au perturbat producţia. Cu toate acestea, Samsung a contestat această afirmaţie. "În opinia noastră, nu va exista nicio întrerupere a producţiei", a declarat Jung In Yun de la Fibonacci Asset Management Global.

Luna trecută, sindicatul a organizat prima grevă la companie de la înfiinţarea acesteia în urmă cu cinci decenii şi jumătate.


Samsung Electronics este cel mai mare producător mondial de cipuri de memorie, smartphone-uri şi televizoare. Este unitatea emblematică a conglomeratului sud-coreean Samsung Group.

1
5
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumul republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав