X 
Arşiţa stiri: 188
Jocurile Olimpice stiri: 147
Transnistria stiri: 1457

Acțiuni agresive la granița dintre Polonia și Belarus: Cine a încercat să treacă ilegal frontiera

31 mai. 16:45   Externe
3960 0

În ultimele două zile, peste 300 de migranți ilegali au încercat să treacă ilegal frontiera dintre Polonia și Belarus - ca urmare a acțiunilor agresive ale migranților ilegali, doi soldați polonezi au fost spitalizați.

Pe secțiunea Podlasie a frontierei polono-belaruse, 307 persoane au încercat să treacă ilegal frontiera. Alte trei persoane au încercat să facă acest lucru la secțiunea Nadbórzański a Serviciului Poliției de Frontieră.

Străinii agresivi din spatele barierei tehnice au atacat de mai multe ori polițiștii de frontieră polonezi. În urma acțiunilor lor, doi soldați au fost răniți și transportați la spital, relatează Noi.md cu referire la eurointegration.

Ofițerii Gărzii de Frontieră au acordat asistență medicală la 4 străini și, de asemenea, au reținut alți 4 așa-numiți „curieri” care ajutau imigranții ilegali.

Potrivit datelor Departamentului Podlasie al Serviciului Poliției de Frontieră, de la începutul lunii mai au fost înregistrate peste 6.000 de tentative de trecere ilegală a frontierei, în timp ce în aprilie au fost înregistrate peste 5.300 de astfel de încercări.

6
1
1
7
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав