Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Trei zodii greu de părăsit

2 mar. 2019,, 06:14  
843 0

Ce ne facem cînd lucrurile nu mai merg așa cum trebuie și sîntem nevoite să punem punct relației?

Explicația o găsim scrisă în stele și îți propunem să afli care sînt cele 3 zodii greu de părăsit!

Pești - Nativul din Pești este un partener minunat. Este foarte romantic, amuzant și are capacitatea de a transforma orice situație, aparent dificilă, într-una simplă și ușor de rezolvat. Peștii sînt foarte buni ascultători și pot sta ore în șir să îți asculte problemele.

Persoanele din zodia Pești se fac remarcate foarte repede și sînt așteptate cu mare interes la întrunirile cu prietenii. Pentru că au atît de multe calități, este foarte greu să renunți la acești nativi. Dacă ești într-o relație cu o persoană din această zodie și alegi să te desparți de ea, îi vei simți lipsa și viața ta va părea fără sens.

Gemeni - Acești nativi uimesc mereu prin inteligența lor. sînt oameni care nu vorbesc prea mult, dar cînd o fac, reușesc să facă liniște într-o încăpere și toată lumea îi ascultă cu interes. Au o mulțime de cunoștințe interesante și găsesc soluții la situații aparent problematice.

Leu - Dacă jumătatea ta este în zodia Leu, atunci probabil ți-ai dat seama cît de bine este să fii popular. Are o mulțime de prieteni și toți par să fie încîntați de prezența lui. Participă la cele mai tari petreceri și reușește să atragă toate privirile. Trebuie să recunoaștem că Leul este șarmant, fermecător și poate să „îmblînzească” și cei mai arțăgoși oameni.

Dacă ai motive întemeiate să te desparți de un nativ Leu, poți să o faci, dar prietenii tăi nu o să te ierte niciodată. Ba mai mult, s-ar putea să ai surpriza ca tu să fii cea nevoită să părăsească grupul.

Ca să îți faci o idee despre cum va arăta anul acesta pentru cupluri, vezi aici dacă este cazul să îți pregătești cutia cu șervețe, să îți nrevizuiești lista de filme siropoase și să îți umpli congelatorul cu înghețată, pentru că te așteaptă... o despărțire.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?