X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4059

O cățelușă Golden Retrieve cu blana verde s-a născut în Florida

5 mai. 01:00  
2329 0

Cățelușa Golden Retriever cu blănița vede s-a născut perfect sănătoasă pe 3 martie, în Pensacola, statut american Florida, iar imaginile cu „ghemotocul verde” au devenit virale pe internet, relatează IFL Science.

Crescătorul Carole DeBruler, care este coproprietarul Golden Treasures Kennel, a folosit rețelele de socializare pentru a împărtăși imaginile cu mai mulți pui de căței Golden Retriever, imediat după naștere, notează Noi.md ibertatea.

Printre ei, unul era total diferit, având blănița într-o nuanță ciudată de verde. Botezată „Shamrock”, cățelușa face notă discordantă cu frățiorii ei, toți cu blănița crem. Într-un videoclip postat pe TikTok se vede cum nuanța de vede a blăniței cățelușei devine mai pregnantă când este udă.

„Chiar dacă arată diferit, este sănătoasă și fericită”, a declarat Carole DeBruler pentru USA Today . Este de așteptat ca „Shamrock” să nu aibă probleme în viitor iar culoarea vede a blăniței să se estompeze și să devină, în timp, crem ca a frățiorilor ei.

Este extrem de rar ca un câine să se nască cu o blană de culoare verde. Se pare că acest lucru se întâmplă atunci când căţei cu blană într-o nuanţă deschisă intră în contact pe durata vieţii lor intrauterine cu un pigment verde, denumit biliverdină.


Golden retrieverii pot avea o varietate de culori, a precizat Golden Retriever Club of America, „frații având culori care variază de la crem foarte deschis până la un auriu intens”.

Cu toate acestea, verdele nu era o culoare menționată pe listă ca fiind standard pentru această rasă.

3
2
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?