X 
Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

Agenția de Investiții are un nou director

15 noi. 2023,, 04:00  
1635 0

Agenția de Investiții are un nou director. Funcția va fi ocupată de Natalia Bejan, care a promovat concursul în acest sens.

Anunțul a fost făcut astăzi de vicepremierul Dumitru Alaiba, ministru al Dezvoltării Economice și Digitalizării, transmite moldpres.md

„Natalia Bejan are experiență internațională, a lucrat ani buni în sectorul privat în Cehia și în China. Dar cel mai important - am văzut în ea competență, dedicație și dorință de a contribui. Natalia a absolvit ASEM, după care a făcut masterat în Economie la Charles University din Praga și studii de perfecționare la Stanford”, a afirmat Dumitru Alaiba.

Vicepremierul a punctat că Republica Moldova are nevoie de investiții. „Asta este o mare parte a soluției pentru a readuce economia noastră pe creștere sustenabilă, cu locuri de muncă bine plătite, cu inovații și oportunități pentru afaceri. O să facem echipă și o să muncim împreună pentru a atinge acest scop. Mă bucur să văd că tot mai mulți oameni ies din zona lor de confort, lasă joburi bine plătite, revin din diaspora, și se pun pe treabă, muncesc cot la cot”, a conchis oficialul.

Funcția de director al Agenției de Investiții a rămas vacantă în luna martie curent, după ce fostul șef, Marin Ciobanu, a demisionat.

0
0
1
7
23

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?