X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1455

Vinuri din Moldova consolideze prezența pe piața niponă

25 mar. 19:45   Economie
2160 0

În perioada 25-29 martie, secretarul general al MAIA Gherciu Sergiu întreprinde o vizită de lucru la Tokyo, Japonia, cu scopul de a întări și dezvolta relațiile de cooperare moldo-nipone în domeniul agricol.

Astăzi, Sergiu Gherciu a avut o întrevedere cu Takahashi Mitsuo, viceministru parlamentar pentru Agricultură, Silvicultură și Pescuit din Japonia. Oficialii au discutat despre cooperare pe domeniile dezvoltarea rurală și turism, reziliență climatică, tehnologii în agricultură și cercetare.

„Ne dorim ca producătorii de vinuri din Moldova să-și consolideze prezența pe piața internațională, inclusiv pe piața niponă. sîntem încrezători în calitatea vinurilor moldovenești și credem că acestea merită să fie cunoscute de japonezi” a menționat Sergiu Gherciu.

În context, Takahashi Mitsuo a exprimat deschiderea și interesul în promovarea vinurilor Republicii Moldova pe piața din Japonia.

Agenda întrevederilor va continua cu alți oficiali de stat și cu reprezentanți ai mediului de afaceri din Japonia, în vederea consolidării parteneriatelor în domeniul agricol între cele două țări.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав